Foto: Perry Roovers/SQ Vision

Vier mensen betrokken bij beschieten van dakdekkers

  Politie

ETTEN-LEUR - De politie vermoedt op basis van onderzoek dat nog eens twee mensen betrokken zijn geweest bij het beschieten van drie dakdekkers in de Marterhof in Etten-Leur. De schietpartij vond maandag rond 16.00 uur plaats. Er vielen geen gewonden.


Nadat de dakdekkers onder vuur waren genomen, sloegen zowel zij als de verdachten op de vlucht. Een slachtoffer meldde zich later bij de politie en in een woning aan de nabijgelegen Egelhof werden een man en een vrouw aangehouden voor betrokkenheid bij de schietpartij. De politie laat weten op zoek te zijn naar nog een man en een vrouw.

De dakdekkers blijken afkomstig te zijn uit Oekraïne. De politie heeft inmiddels twee van hen alsmede hun Duitse werkgever gesproken. Zij hebben ook aangifte gedaan. De politie heeft nog niets bekendgemaakt over de achtergrond van de schietpartij. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief