Verdachte familiedrama Dasseburcht gezien op het Van Bergenplein

Verdachte familiedrama Dasseburcht gezien op het Van Bergenplein

  Politie

ETTEN-LEUR - Onur Kandemir, de 33-jarige vader van het gezin dat dood werd aangetroffen in een woning aan de Dasseburcht in Etten-Leur, is zaterdag rond 17.30 uur gezien in de omgeving van de Jumbo supermarkt op het Van Bergenplein. Dat meldt de politie.


De man is rond dat tijdstip ook lopend te zien op camerabeelden van een op hetzelfde plein gelegen snackbar. Waarschijnlijk heeft hij zich van de Dasseburcht verplaatst naar het Van Bergenplein. Onur Kandemir is nog steeds niet gevonden door de politie, die op zoek is naar de mogelijke looproute van de man. Daarom heeft de politie burgers opgeroepen hun beveiligingscamerabeelden te checken. Het is op dit moment nog onbekend hoe Onur Kandemir zijn weg heeft vervolgd vanaf het Van Bergenplein. 

Misdrijf

Zo'n drie kwartier nadat Onur Kandemir gesignaleerd werd op het Van Bergenplein, werden zaterdag in de woning aan de Dasseburcht de levenloze lichamen aangetroffen van zijn twee kinderen van 6 en 2 jaar jong, zijn vrouw en oma. De politie liet zaterdag al weten uit te gaan van een misdrijf. 

Foto's

De vader van het gezin heeft mogelijk iets te maken met de dood van de familieleden. Daarnaast maakt de politie zich ook zorgen om zijn welzijn. Daarom verspreidde de politie zondag foto's van de man.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>