Spectaculaire achtervolging in Etten-Leur donderdag te zien in tv-programma 'Danny op Straat'
De auto kwam in Etten-Leur tot stilstand.
De auto kwam in Etten-Leur tot stilstand. (Foto: Facebook Politieteam Weerijs)

Spectaculaire achtervolging in Etten-Leur donderdag te zien in tv-programma 'Danny op Straat'

  Politie

ETTEN-LEUR - In het tv-programma 'Danny op Straat', dat donderdag wordt uitgezonden op NPO 2, zijn beelden te zien van een achtervolging die zaterdagmiddag in Etten-Leur eindigde.


Danny Ghosen van 'Danny op Straat' liep op zaterdag 28 maart met een cameraploeg een dagje mee met het politieteam Weerijs en was getuige van de achtervolging. 

Dollemansrit

Op de Hilsebaan in Etten-Leur kreeg de bestuurder van een voor de politie bekend voertuig een stopteken, maar in plaats van te stoppen ontstond er een dollemansrit. De auto kwam uiteindelijk tot stilstand op het Melkhuis. De inzittenden, een man en een vrouw, gingen er vervolgens te voet vandoor. Agenten wisten het tweetal snel aan te houden.

Scooter

In het voertuig bleken valse kentekenplaten te liggen. Ook bleek de auto eerder gestolen te zijn. Omdat ook een scooter voortdurend bij de auto had gereden, werd de bestuurder hiervan ook aangehouden. Dit voertuig bleek eveneens gestolen te zijn.  

Tijdens het transport naar het politiebureau vond één van de verdachten het nodig om te roepen dat hij besmet was met corona. Vervolgens hoestte hij de agenten meerdere malen in het gezicht.

'Danny op Straat' begint donderdag op NPO 2 om 21.05 uur.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 

Vacatures

Allround prothese technicus

Roosendaal

Meerdere vacatures

Zundert

Verkopers en Monteurs

West-Brabant en Zeeland

Bezorger Altena Nieuws

Hank, Wijk en Aalburg, Nieuwendijk, Werkendam

Centralist(e)

Oss