Verdachte gezinsmoord Etten-Leur vrijdag voor de rechter
Foto: Alexander Vingerhoeds

Verdachte gezinsmoord Etten-Leur vrijdag voor de rechter

  Politie

ETTEN-LEUR- De 33-jarige Onur K., die verdacht wordt van betrokkenheid bij het overlijden van zijn vier gezinsleden in Etten-Leur, wordt vrijdag voor de rechter-commissaris geleid. Dat meldt de politie. 


Zaterdagavond werden in een woning aan de Dasseburcht in Etten-Leur de vrouw(31), de moeder (64) en de twee kinderen (2 en 6) van de man dood aangetroffen. Agenten waren naar de woning gegaan omdat een familielid geen contact met de bewoners kreeg. Daar deden ze de gruwelijke ontdekking. De 33-jarige man was niet aanwezig in het huis, waarna een zoekactie naar hem werd gestart. Met behulp van enkele getuigen kon de man dinsdagmiddag in Etten-Leur  aangehouden worden.

Afgerond

Na de vondst van de lichamen is er naast een zoekactie naar de verdachte, ook een groot onderzoek op de plaats van het delict gestart. Dat is ondertussen afgerond. Er wordt nog onderzoek gedaan naar de omstandigheden van het overlijden van de vier personen. Nadat de verdachte was aangehouden is hij ingesloten aan het bureau. Hij wordt vrijdag voorgeleid voor de rechter-commissaris.

In het belang van het onderzoek worden er verder geen mededelingen gedaan worden over de omstandigheden van dit misdrijf.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>