Politie deelt 11 bekeuringen uit in Etten-Leur voor niet naleven noodverordening
Foto: Politie

Politie deelt 11 bekeuringen uit in Etten-Leur voor niet naleven noodverordening

  Politie

ETTEN-LEUR - De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag in Etten-Leur 11 personen een bekeuring gegeven voor het niet naleven van de noodverordening in verband met het coronavirus.


Verspreid over Etten-Leur werd door agenten diverse malen een samenscholing van mensen aangetroffen. Tijdens de noodverordening is het niet toegestaan om met drie personen of meer binnen 1,5 meter afstand van elkaar te zijn. "Helaas hebben wij afgelopen nacht in totaal 11 personen moeten bekeuren voor het overtreden van deze regel", aldus politieteam Weerijs.

Samen

Het team wijst er op dat het van het grootste belang is dat iedereen zich houdt aan de regels met betrekking tot de noodverordening. "Natuurlijk begrijpen wij dat het ontzettend lastig is om zoveel binnen te moeten blijven, maar alleen samen kunnen we corona verslaan. Wij roepen iedereen nogmaals op: houd je aan de regels. Houd afstand en blijf zoveel mogelijk thuis. Hoe lastig dat ook is. Doe het niet alleen voor jezelf, maar vooral ook voor de mensen om je heen, de kwetsbare mensen en ook voor alle hulpverleners die alles doen om iedereen veilig en gezond te houden." 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>