Worsteling na diefstal telefoon in Etten-Leur; één verdachte weet te vluchten

Worsteling na diefstal telefoon in Etten-Leur; één verdachte weet te vluchten

  Politie

ETTEN-LEUR - De politie is op zoek naar een man die dinsdagavond is ontkomen na het stelen van een telefoon in Etten-Leur. 


Dinsdag rond 17.30 uur kwamen twee mannen langs in de Van der Poest Clementstraat om de telefoon te kopen. Ook de vader van de 25-jarige verkoper is daarbij aanwezig. Nadat de telefoon is gecontroleerd, wordt de vader met een smoesje naar binnen gestuurd en zetten de twee mannen het op een lopen.

Schutting

Een van hen, een 18-jarige verdachte uit Breda, wordt echter vastgepakt door de verkoper en tegengehouden tot de politie er is. De man heeft de telefoon dan al aan de andere verdachte gegeven, die via de schutting weet te ontkomen. Door de worsteling tussen de verkoper, zijn vader en de verdachte, kwamen meerdere mensen op het incident af. De verkoper is lichtgewond geraakt tijdens de worsteling.

De tweede verdachte naar wie de politie op zoek is, is een man met een Marokkaans of Turks uiterlijk van rond de 23 of 24 jaar. Hij is 1.85 tot 1.90 meter lang, en heeft kort geschoren haar met bovenop zwarte krullen.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 

Vacatures

Allround prothese technicus

Roosendaal

Meerdere vacatures

Zundert

Verkopers en Monteurs

West-Brabant en Zeeland

Bezorger Altena Nieuws

Hank, Wijk en Aalburg, Nieuwendijk, Werkendam

Centralist(e)

Oss