Verwarde man steekt Etten-Leurenaar met glasscherf in borst
Foto: Bredavandaag

Verwarde man steekt Etten-Leurenaar met glasscherf in borst

  Politie

ETTEN-LEUR - De politie heeft maandag rond 16.15 uur in het park Valkenberg in Breda een 31-jarige Bredanaar aangehouden die iemand met een glasscherf gestoken had. De verdachte is een bekende van de politie. Hij staat geregistreerd als veelpleger en is ook bekend bij de GGZ.


Een 26-jarige man uit Etten-Leur deed aangifte. Hij vertelde dat hij met zijn vriendin in het park zat bij de vijver. Toen kwam er een man met ontbloot bovenlijf op hem afgelopen. De man riep tegen hen: "Dit is een overval". De 26-jarige dacht dat het om een grapje ging, totdat hij zag dat die belager een stuk glas vasthield en daarmee uithaalde in de richting van zijn borststreek. Vermoedelijk door de adrenaline voelde hij niet direct iets, waarop hij de man naar de grond duwde. Pas toen hij weer  gekalmeerd was, kreeg hij een prikkelend gevoel ter hoogte van zijn linkerborst. Hij zag toen dat er een snee zat die bloedde. De aanvaller was inmiddels opgestaan en rustig weggelopen.

De verdachte is door gewaarschuwde agenten aangehouden en is in verzekering gesteld.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>