Vluchtende sigarettendief uit Etten-Leur mishandelt twee mensen
Foto: Pixabay

Vluchtende sigarettendief uit Etten-Leur mishandelt twee mensen

  Politie

ETTEN-LEUR - Een 22-jarige man uit Etten-Leur is dinsdagmiddag in Breda aangehouden nadat hij twee mensen had mishandeld in het park Valkenberg.


Rond 15.30 uur zat een groepje jongeren in het Valkenberg, toen de Etten-Leurenaar bij hen kwam zitten. Nadat hij een pakje sigaretten van een van de leden van het groepje had afgepakt, rende hij meteen weg.

Twee mensen van het groepje jongeren gingen achter de man aan, waarbij een van hen in tegengestelde richting. De man rende tegen haar aan, waardoor ze beiden omvielen. De inwoner van Etten-Leur stond snel op en gaf zijn andere achtervolger, die intussen ook ter plaatse was gekomen, een klap. 

De sigarettendief vluchtte vervolgens weg naar het station, waar hij kon worden tegengehouden door medewerkers van de NS. Zij hebben hem overdragen aan de politie. De Etten-Leurenaar zit vast voor onderzoek.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>