Diefstal van bankpas en pinpasfraude in Etten-Leur maandag in Bureau Brabant

Diefstal van bankpas en pinpasfraude in Etten-Leur maandag in Bureau Brabant

  Politie

ETTEN-LEUR - In het tv-opsporingsprogramma Bureau Brabant bij Omroep Brabant wordt maandagavond aandacht gevraagd voor de diefstal van een bankpas en pinfraude in Etten-Leur.


Op vrijdag 29 november 2019 werd de bankpas van een 90-jarige man in Etten-Leur door twee personen met behulp van een babbeltruc afhandig gemaakt. Dat gebeurde nadat het slachtoffer boodschappen had gedaan in een supermarkt. 

Bij de ingang van zijn appartement werd hij aangesproken door een man en een vrouw die hem de weg vroegen. Nadat de man dit hen had uitgelegd werd hij uit dank door het tweetal omhelsd. Kort daarna werd er een aanzienlijk geldbedrag van zijn rekening opgenomen. De bank, die de transactie niet vertrouwde, blokkeerde direct de rekening. Bureau Brabant laat beelden zien van de twee daders bij een pinautomaat. 

De eerste uitzending van Bureau Brabant is maandag 7 september te zien om 18.00 uur op Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.00 uur.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>