Man uit Etten-Leur aangehouden als verdachte van diefstal of heling van snorfiets
Foto: Addo Sprangers

Man uit Etten-Leur aangehouden als verdachte van diefstal of heling van snorfiets

  Politie

ETTEN-LEUR - Op de Bredaseweg heeft de politie maandag rond 21.00 uur een 31-jarige man uit Etten-Leur aangehouden op verdenking van diefstal of heling van een snorfiets. Op het bureau bleek dat de man ook verdachte is in andere zaken.


Surveillerende agenten zagen de man, een bekende van de politie, op een scooter rijden terwijl hij een fiets met zich meevoerde. Op de Bredaseweg vroegen ze hem te stoppen voor een controle. Hieruit bleek dat de snorfiets waarop de man reed als gestolen gesignaleerd stond. Eerder op de dag was aangifte van diefstal van de tweewieler gedaan. Daarop werd de verdachte aangehouden. 

Omdat ook de herkomst van de fiets niet duidelijk was, zijn beide tweewielers voor nader onderzoek in beslag genomen. In de buddyseat van de snorfiets troffen de agenten bovendien inbrekerswerktuig en een plastic fles aan die vermoedelijk vol zat met GHB. Ook deze spullen zijn in beslag genomen.

Op het politiebureau bleken nog meer zaken te lopen tegen deze verdachte. Zo wordt hij meerdere keren verdacht van het bezit van harddrugs. Ook reed hij eerder deze maand in de Lunetstraat in Breda onder invloed van drugs op een brommer tegen een boom. Ook deze tweewieler bleek als gestolen gesignaleerd te staan. Omdat hij medische behandeling nodig had, is de verdachte in deze zaken niet eerder als verdachte gehoord. Dat gebeurt nu wel. 


DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>