Drie mannen uit Etten-Leur aangehouden na in elkaar slaan van Roosendaler (25)
Foto: Politie.nl

Drie mannen uit Etten-Leur aangehouden na in elkaar slaan van Roosendaler (25)

  Politie

ETTEN-LEUR - Drie mannen uit Etten-Leur zijn zaterdagavond aangehouden voor het mishandelen van een Roosendaler. Het slachtoffer heeft verwondingen en kapotte kleding opgelopen als gevolg van de mishandeling.


De man was rond 00.15 uur , samen met wat vrienden en zijn vriendin, wat aan het eten op een parkeerplaats aan de Takspui toen een man een lelijke opmerking maakte over zijn vriendin. De Roosendaler reageerde hierop door, volgens eigen zeggen, te vragen wat het probleem was. 

De man die de opmerking had gemaakt werd hierop ineens agressief en begon tegen de auto van het slachtoffer te trappen. Twee andere mannen kwamen er ook bij staan. Het slachtoffer is vervolgens door de drie mannen in elkaar geslagen. Hierna reden de drie mannen weg.

Het slachtoffer is achter zijn drie belagers aangereden. De politie werd gewaarschuwd en, op aanwijzing van de man uit Roosendaal, kon de auto waar de drie in zaten ter hoogte van Etten-Leur aan de kant van de weg gezet worden.

De verdachten, drie mannen van 17, 20 en 25 jaar uit Etten-Leur, zijn aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar zitten ze nog vast. De verdachten worden zondag gehoord door rechercheurs.

Het slachtoffer heeft verwondingen en kapotte kleding opgelopen als gevolg van deze mishandeling.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>