Afbeelding
Foto: de Bode

Jake Owen Raats terug in Etten-Leurse gemeenteraad als burgerraadslid

Door: Monique Jansen OUD Politiek

ETTEN-LEUR - Jake Owen Raats gaat aan de slag als burgerraadslid voor Leefbaar Etten-Leur. De jonge Raats was eerder al raadslid. In 2014 was hij destijd het jongst verkozen raadslid van Nederland.

Fractievoorzitter Louis Roks: ‘Raats staat binnen en buiten de gemeenteraad bekend om zijn scherpe manier van debatteren, het feit dat hij niet op zijn mondje gevallen is en een goede dossierkennis. Precies datgene wat we in aanloop naar de verkiezingen van maart 2022 nodig hebben!’.

Na de verkiezingen van 2018 werd het stil rondom de politieke activiteiten van Jake Owen: ‘In 2018 was het tijd om prioriteiten te stellen. Vijf jaar lang heb ik me in de raad ingezet voor de achterban van Leefbaar Etten-Leur. In 2019 was het tijd om af te studeren aan mijn studie Bestuurskunde/Overheidsmanagement, dit is gelukt! Hierna volgde de spannende periode van solliciteren naar een leuke en uitdagende baan. Nu ik wat dat betreft wat meer rust heb, is het tijd om mijn passie voor politiek weer op te pakken!’. Raats was in 2019 ook kandidaat-Statenlid van de PVV. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief