Ton Aarts de eerste dagprijswinnaar van de nieuwe dinsdagmiddagcompetitie.
Ton Aarts de eerste dagprijswinnaar van de nieuwe dinsdagmiddagcompetitie.

HSV DE Kleine Voorn

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Op verzoek van de wedstrijdvissers heeft onze wedstrijdcommissie dit jaar een tweede doordeweekse wedstrijd toegevoegd aan het toch al goed gevulde programma van onze vereniging. De meeste van onze wedstrijdstrijdvissers zijn gepensioneerd en hebben over het algemeen op een doordeweekse middag meer tijd dan in het weekend wanneer de familie meer aandacht vraagt.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat op de eerste de beste wedstrijd, op dinsdag 21 juli, al vijftien deelnemers aan de start verschenen, ondanks dat we midden in de vakantiepiek zitten.

Het weer was prima en de vangsten waren goed in de vijver aan de Schoenmakershoek, de gezamenlijke vissers vingen 310 vissen wat neerkomt op gemiddeld 21 vissen per persoon.
In vak A ging de overwinning naar Gerrit Lambrechts, die in de Schoenmakershoek altijd wel meestrijd om de prijzen. Gerrit ving 49 vissen die hem 245 punten opleverden. De tweede stek was voor Johan Snoeren die 36 vissen ving met een waarde van 180 punten. Ries Verwijmeren eiste bij zijn wedstrijddebuut onmiddellijk een plaats op het ereschavot op. Met elf vissen en 152 punten werd Ries derde in zijn vak.
In vak B was Ton Aarts met overmacht de sterkste. Ton ving 76 vissen, de meeste in zijn vak maar ook de meeste van alle overige deelnemers. Het moge duidelijk zijn dat zijn puntentotaal van 399 ook het hoogste totaal was dat deze dag op de teller werd gebracht en dat dit puntentotaal meer dan voldoende was om beslag te leggen op de eerste dagprijs van deze nieuwe competitie. Op eerbiedwaardige afstand eindigde Henk Kokke op plaats twee, dankzij veertien vissen en 157 punten. Bart Klep maakte in dit vak de top drie compleet door met twaalf vissen 122 punten te scoren.
De volledige uitslag is: Vak A: 1. Gerrit Lambregts 245 pnt; 2. Johan Snoeren 180 pnt; 3. Ries Verwijmeren 152 pnt; 4. Louis Melisse 120 pnt; 5. Johan Hultermans 119 pnt; 6. Cees van Gils 75 pnt; 8. Rene Verhoef 72 pnt; 8. John Mathijssen 55 pnt.,
Vak B. 1. Ton Aarts 399 pnt; 2. Henk Kokke 157 pnt; 3. Bart Klep 122 pnt; 4. Jan van Gool 119 pnt; 5. Johan Horstmans 102 pnt; 6. Cees van Gastel 95 pnt; 7. Cees Maas 93 pnt..

Programma komende periode
Zaterdag 1 augustus: tweede zaterdagochtendwedstrijd. Vissen van 9:30 tot 11:00 uur.
Dinsdag 4 augustus: tweede dinsdagmiddagwedstrijd. Vissen van 12:30 tot 15:00 uur.
Voor beide wedstrijden geldt: inschrijven tot 45 minuten voor aanvang in ons clublokaal, café zaal Roeloffs.
 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief