Kledingreparaties en meer
<p>Een thuisreparatie van kleding.</p>

Een thuisreparatie van kleding.

(Foto: Vera Dijkstra-van den Bemt)

Kledingreparaties en meer

  Sport en Vereniging

ETTEN-LEUR - Vanaf maandagochtend 18 januari, van 9.00-12.00 uur, is het weer mogelijk kleding ter reparatie aan te bieden in wijkgebouw de Gong.


De kleding wordt gerepareerd door Diny van Gils en Gerda Godrie-van Gils. U krijgt een telefoontje als uw kleding gereed is. Graag de kleding aanleveren in een gesloten zak met uw naam en telefoonnummer erop. Indien er een nieuwe rits nodig is, kunt u die het best zelf bijvoegen. Voor korter maken geldt: zelf even afspelden op de juiste lengte.

Heeft u iets anders dat gerepareerd moet worden? Bijvoorbeeld een radio, stofzuiger, wekker, speelgoed, lamp, klein meubelstuk? U bent van harte uitgenodigd contact op te nemen met George Dijkstra, tel. 06-28358050, gdijkstra60@planet.nl. Hij zelf of één van de andere vrijwilligers van het Repair Café zal de reparatie met u bespreken en indien mogelijk uitvoeren.

Kijk voor meer informatie over het nut van een Repair Café op www.repaircafe.org.

Voor alle reparaties geldt: er zijn geen kosten aan verbonden. Alleen nieuw aan te schaffen onderdelen worden door de klant betaald.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/etten-leur&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;