Tijdelijk lid om te kunnen tennissen in coronatijd
Ingang tennispark
Ingang tennispark (Foto: Hans Pellis)

Tijdelijk lid om te kunnen tennissen in coronatijd

  Sport en Vereniging

ETTEN-LEUR - Nu sporten in teamverband nog steeds niet mogelijk is, zoeken steeds meer mensen alternatieven om toch in beweging te blijven. Buiten tennissen is een van de sporten die mogelijk blijft: tijdelijk alleen enkelspel.


Als bestuur van TC de Vijfhuizen hebben we daarom eens nagedacht of we een oplossing kunnen aanbieden voor deze mensen. Of ze nu al ervaring hebben of nog nooit hebben gespeeld en natuurlijk voor jong en oud.

Om die reden willen we mensen die op dit moment hun eigen sport niet kunnen uitoefenen of wel eens willen gaan tennissen de kans bieden via een speciaal, verkort abonnement. Daarbij is de keuze om gewoon vrij te komen tennissen of gelijk een paar lessen te nemen van onze gekwalificeerde trainers. Deze “verkorte winterpas abonnementen” lopen tot en met 4 april 2021 en geven naast vrij tennissen ook recht op deelname aan de Clubkampioenschappen eind maart.

Interesse? Kijk op www.devijfhuizen.nl onder “Tijdelijk lidmaatschap”.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>