Heuse Drive Thru bij agrarische Kinderopvang het Blesje
<p>Start van de drive thru route door de stal.</p>

Start van de drive thru route door de stal.

(Foto: mariette)

Heuse Drive Thru bij agrarische Kinderopvang het Blesje

  Sport en Vereniging

ETTEN-LEUR - Afgelopen zaterdag organiseerde de familie Nooijens een heuse Drive Thru, voor al haar klanten van de agrarische kinderopvang het Blesje, vanwege het 3 jarig jubileum van de kinderopvang. 


Omdat het kinderdagverblijf, wegens de cororamaatregelen, geen echt feest kon organiseren bedachten ze een ludieke actie om de klanten van het Blesje toch uit te nodigen voor hun jubileum.

Drive Thru

Vanaf 10.00 uur tot 14.00 uur konden de ouders, met de kinderen, met de auto door middel van een Drive Thru genieten van het moois van de boerderij.

Ze werden ontvangen bij de grote deuren van de stal en konden zo met hun auto door de stal rijden en genieten van de koeien en de kalfjes in de stal.

Op verschillende plekjes onderweg zorgde het complete team van Het Blesje voor entertainment. Ze hadden voor de kindjes een fotospeurtocht en voor de ouders een heuse boerderijkwis gemaakt. Verder mochten ze vanuit de auto ballen gooien en kregen ze via het raam een hapje en een drankje aangeboden.

Ook de boeren hadden hun best gedaan en hun grote trekkers en shovel stonden te blinken op het leuk versierde erf.

Foto- en videocompilatie

Speciaal voor dit jubileum was er door de medewerkers ook een mooie film gemaakt, waarop de kindjes te zien waren tijdens het spelen op de boerderij. Op deze manier konden de ouders zelfs ook nog een kijkje nemen in de nieuwe speelruimte, die de familie de afgelopen maand in gebruik had genomen.

Deze foto- en videocompilatie kon vanuit de auto op een groot scherm worden gevolgd.

Tenslotte kregen alle kindjes een mooie fotocollage van de groep en een lekkere knapzak met natuurlijk melk en kaas van de boerderij en wat leuks om te knutselen na afloop.

Zeer geslaagd

Aan alle lovende reacties te horen, was het een zeer geslaagd feest en werd er volop genoten door iedereen.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief