BC Friday herfsttoernooi.
BC Friday herfsttoernooi. Foto: HJM Claassens

Herfsttoernooi badminton vereniging BC Friday

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Voor het eerst in de geschiedenis van badminton vereniging BC Friday werd er een herfsttoernooi georganiseerd in de sporthal van het Turfschip in Etten-Leur.

Een herfst toernooi was al vaker georganiseerd door BC Friday, maar dit jaar vond het toernooi voor het eerst plaats op onze nieuwe locatie in het Turfschip in Etten-Leur, na meer dan 25 jaar te hebben gespeeld in de sporthal van Topshot aan de Couperuslaan. Vanaf september 2020 speelt BC Friday elke vrijdagavond badminton van 20.30-11.00 uur in de sporthal van het Turfschip aan de Schippersstraat in Etten-Leur.

Na de COVID periode kon er eindelijk weer worden gespeeld en eind oktober was het dan weer tijd voor het herfstoernooi. De vereniging speelt doorgaans recreatief badminton, op een niveau dat zowel toegankelijk is voor beginnend spelers als voor de gevorderde spelers. Tijdens het herfsttoernooi worden er dubbel partijen gespeeld. Uit de voorrondes kwamen uiteindelijk het duo Chris en Werner naar voren, die het mochten opnemen tegen het duo Tjeerd en Ton. Aan het eind van een spannende partij mochten Chris en Werner de herfsttroffee in ontvangst nemen. Het bleef nog lang onrustig die avond aan de bar van het Turfschip waar de overwinning werd gevierd met de overige leden.

Badminton vereniging BC Friday heeft ruimte voor nieuwe leden. Mocht je na de COVID periode op zoek zijn naar een sport in combinatie met gezelligheid, dan ben je van harte welkom op de vrijdagavond vanaf 20.30 uur in de sporthal van het Turfschip aan de Schipperstraat in Etten-Leur. Mocht je vragen hebben, contact: hjmclaassens@yahoo.com.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief