<p>Liefs uit Londen uit de show A licence to sing.</p>

Liefs uit Londen uit de show A licence to sing.

(Foto: Therese Huijben)

Zingen saai? Niet bij EL Pio Popvocals!

  Sport en Vereniging

ETTEN-LEUR - EL Pio Popvocals - een begrip in Etten-Leur – is een popkoor dat momenteel bestaat uit 20 leden, een dirigent/artistiek leider en een muzikaal begeleider. Een mooie mix van jong en wat ouder, mannen en vrouwen en 5 zangstemgroepen: hoge en lage sopranen, hoge en lage alten en bassen/tenoren.


Om ons publiek te kunnen blijven boeien (en om ze te kunnen geven wat wij in gedachten hebben) zijn extra leden nodig. Daar waar bij EL Pio eerder sprake was van een bovengrens aan leden, is er nu weer ruimte!

Onze muziekkeuzes zijn gevarieerd: wij zingen arrangementen gemaakt door onze dirigent Rudy Pijfers, van Waylon tot Bløf en van Aerosmith tot Maroon 5.

Wij proberen onze muziek een paar keer per jaar ten gehore te brengen, bijvoorbeeld bij een evenement zoals Middelburg Volkoren. En wij werken toe naar een grotere show om het jaar, waarin we ons publiek iedere keer weer weten te verrassen, door een totaalplaatje weg te zetten. Zo wordt er aandacht besteed aan de kleding die we dragen, het decor, de attributen, licht en geluid. Daarnaast kijken we samen naar logische positiewisselingen, verplaatsingen, uitstraling en inleving, zonder dat we een strakke choreo wegzetten. De laatste indrukwekkende show – voor Corona – had als titel a licence to sing en ging over de filmheld James Bond.

Kortom, we zingen leuke muziek in een ontspannen sfeer en proberen onszelf daarin wel uit te dagen. Als dat dan lukt hebben we een resultaat waar we collectief trots op zijn en dat is iets wat verbindt!

Wij zouden het leuk vinden als je eens een keer langs zou komen om de sfeer te proeven en om te kijken of dit bij jou aansluit. Wij repeteren iedere maandagavond van 20.00 – 22.30 uur in het Turfschip in Etten-Leur.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan naar onze openbare repetitie op maandag 18 oktober aanstaande. Lukt 18 oktober niet? Neem dan gerust contact op met ons secretariaat om even een andere datum af te spreken: Margriet Hofman Tel: 06-51550981 Email: secretariaat@elpio.nl.
info: www.elpio.nl

 
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/etten-leur&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief