knaven-054
knaven-054

Wielerploeg Knaven met zeven rensters naar Etten-Leur

  Sport

ETTEN-LEUR - De wielerploeg van Rogelli Guproc APB doet op zondag 18 augustus met zeven rensters een gooi naar de overwinning in de TechnoGroup Profwielerronde van Etten-Leur.


Ploegleider Servais Knaven heeft drie Belgische- en vier Nederlandse vrouwen aangemeld voor de wedstrijd. De dames strijden vanaf 15.30 uur om de Grote Prijs Pep Events.

Bij de Belgische deelnemers is Britt Knaven de meest opmerkelijk naam. De dochter van Servais Knaven heeft sinds enkele maanden een Belgisch paspoort. Zij heeft bewust haar nationaliteit gewijzigd omdat ze meer binding heeft met onze zuiderburen. Britt Knaven woont haar hele leven al net over de grens en ging ook in België naar school. De twee andere Belgische renners die naar Etten-Leur komen zijn Shari Bossuyt en Nathalie Bex. Uit eigen land wordt de ploeg aangevuld met Rozemarijn Ammerlaan, Eva Jonkers, Cathalijne Hoolwerf en Ingrit Verhoeff.

De Profronde van Etten-Leur is in augustus toen aan de dertiende editie. Vorig jaar won Chantal Blaak met grote overmacht bij de vrouwen. Zij was op dat moment wereldkampioen.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief