Foto: Petra Huijsmans

Rode Lantaarn Sebastian Langeveld fietst in Etten-Leur

  Sport

ETTEN-LEUR - Of de organisatie van de TechnoGroup Profwielerronde op zondag 18 augustus gele trui Egan Bernal uit Colombia kan presenteren is nog ongewis. Zeker is wel dat de Rode Lantaarn van de Tour de France, Sebastian Langeveld, zijn opwachting maakt. 


Niet alleen Langeveld (34) kon potten breken in de Ronde van Frankrijk. Dat gold eigenlijk ook voor zijn hele ploeg: EF Education First Pro Cycling Team reed geen grote uitslagen. Sebastian Langeveld is al meer dan 13 jaar professional, maar geen veelwinnaar. Hij werd Nederlands kampioen in 2014 en zegevierde ook een keer in de Omloop van Het Nieuwsblad. In 2017 eindigde hij als derde in de kasseienklassieker Parijs-Roubaix. 

Marco Minnaard rijdt een van zijn laatste koersen in Etten-Leur. De Zeeuw van de formatie Wanty Groupe Gobert hangt aan het eind van dit wielerseizoen zijn fiets aan de wilgen hangt en gaat werken in het bedrijf van zijn vader.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief