Wedstrijd 7’s – U16; Haagse RC in de aanval tegen een verdedigend REL
Wedstrijd 7’s – U16; Haagse RC in de aanval tegen een verdedigend REL (Foto: Rugbyclub Etten-Leur)

Senioren Rugbyclub Etten-Leur aan kop in 2e klasse Plate

  Verenigingen

ETTEN-LEUR - De heren senioren van REL speelde zondag hun wedstrijd tegen de nummer 2 RC Delft, thuis op sportpark de Streek met een mooi resultaat.


Afgelopen zaterdag speelde REL met hun jeugd teams U14 & U16 selectie wedstrijden voor het Nederlands Kampioenschap 7’s. 7’s Rugby is een vorm van rugby dat gespeeld word over een heel veld met 7 personen i.p.v. 15 personen wat het normale aantal spelers is op het veld. Het U14 tem speelde hun wedstrijden in Goes en het U16-team speelde hun wedstrijden in Etten-Leur. Het waren 2 mooie rugbydagen met wisselende successen.

REL U14 & U16 selectie/voorronden NK - 7’s

Het U14-team van REL/Tovaal speelde in Goes hun voorronde 7’s tegen Oemoemenoe en de Haagse RC. Met 2 gewonnen en 2 verloren wedstrijden is op punten bepaald dat Oemoemenoe en REL/Tovaal volgend weekend de finale 7’s gaan spelen. Het U16-team van REL speelde bij REL hun voorronde 7’s tegen ’t Gooi, Tilburg en de Haagse RC. Tilburg stak met kop en schouders boven het niveau van de andere teams uit en gaat voor het kampioenschap 7’s.

REL heren - RC Delft

Afgelopen zondag speelde de heren van REL een goede wedstrijd. De tegenstander RC Delft stond voor deze wedstrijd op de 2e plaats onder REL en Delft was gebrand om het REL moeilijk te maken. Met geconcentreerd en fel spel van REL, hadden de heren Delft niets te zeggen. Uiteindelijk hadden de heren van REL erg weinig  tegenstand en liep de score uit naar een 62-19 winst. Met deze winst staat REL nu op de 1e plaats in haar competitie met nog 2 wedstrijden te spelen. A.s. zondag uit tegen Tovaal in Goes en op 19 mei de laatste competitie wedstrijd zondag 29 mei thuis tegen Rotterdamse RC.

Programma zaterdag 21 mei

Turven (U8); wedstrijden in Tilburg

Benjamins (U10) + Mini’s (U12); wedstrijden in Rotterdam

Cubs (U14); NK 7’s finale.

Junioren (U16) vrij

Colts (U18); NK 7’s finale.

Zondag 22 mei

REL heren 1 -vs- RC Tovaal; wedstrijd start 14:30uur @Goes

Meer informatie: www.rugbyclubettenleur.nl.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief