Afbeelding

Hairnation vertrouwd adres voor haarwerken op nieuwe locatie

Bedrijvig Nieuws

OUD GASTEL – Ongewenst haarverlies kan iemands leven behoorlijk beïnvloeden. En de keuze voor een haarwerk is nog een behoorlijke stap, weet Marleen van Bruchem, eigenaresse van Hairnation. “Maar als mensen met haarproblemen die drempel eenmaal over zijn, gaat er een wereld voor hen open”, aldus de Technisch Haarwerkspecialiste, die zich vanuit haar sfeervolle nieuwe locatie met hart en ziel inzet om haar cliënten weer te laten stralen.

DOOR ELS ROMMERS

“Dit is de ideale plek om onze cliënten in alle discretie te ontvangen”, vertelt Marleen enthousiast. De gezellige, huiselijke uitstraling van haar salon die gevestigd is in Blankershof, is zonder meer uitnodigend. “De sfeer past bij hoe ik werk”, legt Marleen uit. “In het verleden heb ik me vaak geërgerd aan de manier waarop andere zogenaamde haarwerkspecialisten te werk gaan. Hun focus ligt op het product, terwijl bij mij alles draait om de cliënt. Feitelijk is dat ook mijn persoonlijke motivatie geweest om me in dit vak te verdiepen. De onpersoonlijke benadering en het gebrek aan nazorg toen mijn ernstig zieke moeder haar haarwerk kreeg, stond me tegen. Toen besloot ik: dit moet beter!”

Persoonlijkheid “Ieder mens is uniek. Daarom inventariseren we bij Hairnation eerst uitgebreid en vrijblijvend de wensen van onze cliënten. Welke kleur heeft de voorkeur, welke haardikte, wat voor materiaal mag het zijn en wordt er bijvoorbeeld mee gesport? Uiteindelijk komt daar een duidelijk advies uit dat past bij de persoonlijkheid van de drager. Onze cliënten weten vooraf wat het gaat kosten. We zijn een SEMH-erkende leverancier en hebben dus een kwaliteitskeurmerk. Daarnaast hebben we contracten met alle zorgverzekeraars bij wie wij rechtstreeks kunnen declareren. Om nog meer service te verlenen beantwoorden we kosteloos allerlei vragen over haarproblemen die via de app gestuurd worden. Geen vraag is ons te gek en niemand hoeft zich te schamen. Er zijn veel meer mensen met haarproblemen dan je denkt.”

Zelfvertrouwen “Als we alle wensen in kaart hebben gebracht, begint het ontwerpen van het haarwerk. Dus eigenlijk zijn we een soort architecten”, lacht Marleen. “Wanneer het haarwerk klaar is, komt het spannende moment waarop het aangebracht wordt. We knippen het in het gewenste model en geven tips over het onderhoud ervan. Vaak zijn mensen ontroerd als ze zien hoe mooi het is geworden. Tegenwoordig zijn haarwerken niet meer van echt haar te onderscheiden en het is iedere keer weer schitterend om te zien hoeveel last er van iemands schouders valt wanneer ze zichzelf in de spiegel zien. “Dat had ik veel eerder moeten doen”, horen we zeer regelmatig. Het is alsof ze zichzelf hervinden. Wanneer zij dan met veel meer zelfvertrouwen onze salon verlaten, weten wij dat we het goed hebben gedaan. Dat is onze grootste beloning en daarom doen we dit zo graag!”

Hairnation Haarwerken, Dragon 2, 4751 KK, Oud Gastel, 0165-853738, 06-54325382, www.hairnation.nl, info@hairnation.nl, eventueel thuisbezoek mogelijk

Marleen van Bruchem is dolblij met haar nieuwe locatie in Blankershof dat uitstekend te bereiken is. FOTO ELS ROMMERS



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief