Afbeelding

Van Marktkoopman naar online versspecialist

Bedrijvig Nieuws

HALDERBERGE - Marcus Teunissen (31) staat met groente en fruit op diverse weekmarkten in de omgeving. Nadat hij het bedrijf in 2010 overnam van zijn vader Quirinus Teunissen is hij op zoek gegaan naar innovatie binnen zijn bedrijf. Van de aanschaf van een verkoopwagen tot een compleet gerenoveerd bedrijfspand, was in 2016 het opstarten van een online webshop de volgende stap.

Toekomst Idee Steeds meer mensen doen online hun aankopen of zoeken informatie en inspiratie op via het internet. Het was voor ons dan ook geen moeilijke beslissing om onze huidige website om te bouwen naar een online shop. De hoofdzaak is dat mensen groente en fruit uit de streek kunnen kopen voor een zeer voordelige prijs. Tevens kun je er recepten vinden die aansluiten bij ons assortiment en die dan meteen ook online besteld kunnen worden.

Horeca Onze website is niet alleen voor de consument maar ook voor horeca en bedrijven. Samen met onze horeca partners hebben we ons systeem zo ingericht dat er snel en makkelijk via alle mobiele apparaten te bestellen is.

Wat nog te bereiken? We willen in de toekomst meer gaan samenwerken met voedingscoaches, sportinstructeurs en diëtisten. Om mensen makkelijk een gezond, compleet pakket te leveren dat aansluit bij wat een gezin nodig heeft. Hiervoor zijn we in samenwerking met het bedrijf Haver&Monder conceptontwikkeling, waarmee we in 2017 een nieuw concept lanceren. Ben je nieuwsgierig geworden, neem eens een kijkje op www.deverseverleiding.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief