Afbeelding

Veerman ICT genomineerd voor de Duurzame Duim

Bedrijvig Nieuws

OUD GASTEL - Veerman ICT uit Oud Gastel is namens de gemeente Halderberge genomineerd voor de Duurzame Duim, een initiatief van de regio West-Brabant om duurzaamheid binnen de regio onder de aandacht te brengen.

Nominatie Veerman ICT Veerman ICT is een IT-bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van complexe IT-infrastructuren voor alle zakelijke omgevingen. Zij verzorgen voor diverse landelijke en regionale klanten verschillende platformen en netwerkinfrastructuren en zijn gespecialiseerd in beveiliging. Veerman ICT laat zien dat het mogelijk is om ook in deze branche duurzaam te ondernemen. Zo hebben zij een afvalloos kantoor en een samenwerking met o.a. het UWV en WERK27. Daarnaast worden er regelmatig gastcolleges op scholen gegeven en zetten zij zelf jaarlijks tijdens Girlsday de deuren open voor meiden van de middelbare school om te laten zien wat het werken in de techniek inhoudt.

De actie Vanaf dinsdag 6 september kan iedereen op duurzameduimen.nl een stem uitbrengen. De stemming is geopend tot en met maandag 10 oktober (Dag van de Duurzaamheid). Helpt u Veerman ICT aan de Duurzame Duim? Iedereen kan vanaf nu stemmen via duurzameduimen.nl/ondernemers/106/veerman-ict of via de QR-code. Alvast bedankt namens het hele team van Veerman ICT.

Veerman Ict, Helium 8, Oud Gastel



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief