Afbeelding

Vrijwilligerscentrale

algemeen

OUDENBOSCH - Elke dinsdagmiddag en donderdagochtend een vast ritueel, aan de Kade 3 in Oudenbosch wordt een bord buitengezet. 'Wij zijn geopend, kom eens binnen'.

In dat pand aan de kade zitten een aantal diensten van Surplus, waaronder de vrijwilligerscentrale. Zij brengen de vrijwilliger en de organisatie met elkaar in contact en helpen vrijwilligers bij het maken van hun keuze. Soms willen mensen graag vrijwilligerswerk doen, maar weten ze niet wat er voor mogelijkheden er allemaal zijn. Vrijwilligerswerk is er in allerlei sectoren. In de zorgsector, sport, natuur en milieu, cultureel of maatschappelijk. Wij weten hoe lastig het kan zijn om uit deze overvloed van vacatures een goede keuze te maken. Daarom nemen we altijd uitgebreid de tijd om met iemand te praten.

Alles kan. Meerdere vacatures meenemen? Natuurlijk dat kan. Zelf eerst eens een kijkje nemen bij de organisatie? Geen probleem. Eerst een paar weken meedraaien om het werk te ervaren? U bent van harte welkom.

Informatie

Voor meer informatie over vrijwilligerswerk en de vacatures kunt u terecht bij de Vrijwilligerscentrale, Kade 3, Oudenbosch. Tel. 0165-313100. U kunt ook zonder afspraak bij ons binnenlopen voor een informatief gesprek of om door onze vacaturemap te bladeren.

Openingstijden: dinsdagmiddag 13.30 tot 15.30 uur en donderdagochtend 10.00 uur tot 12.00 uur.

Al onze vacatures zijn ook te vinden op onze website www.vrijwilligerswerkhalderberge.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief