Afbeelding

Nu ook in Zundert vertrouwd financiële zaken doen bij Sweere

Bedrijvig Nieuws

ZUNDERT - Al ruim dertig jaar heeft Sweere verstand van financiële zaken. Van verzekeringen tot bankzaken en van hypotheken tot financiële planning. Sinds kort is Sweere ook gevestigd in Zundert. Mede-eigenaar Rini Rockx en adviseur Koen Beenackers vertellen in het kantoor aan de Bredaseweg hoe zij zorgen dat klanten geen omkijken meer hebben naar hun verzekeringen en andere financiële zaken.

“Veel mensen hebben niet dagelijks aandacht voor hun verzekeringen. Misschien hebben ze er zelfs een hekel aan. Ze willen dat het ‘gewoon geregeld’ is. Dan ben je bij Sweere aan het goede adres”, zegt Rini Rockx. Koen Beenackers beaamt dat. “Dat is het mooie aan dit werk. Je kunt klanten echt helpen. Je biedt een luisterend oor, zoekt de verzekering die past bij de persoon of het bedrijf en regelt, als het aan de orde is, snel en vakkundig een schade af. Niet via de e-mail of een chat, maar persoonlijk. Hier op kantoor, bij de mensen thuis, overdag of ’s avonds. Wij zijn er als het nodig is.”

Onafhankelijk Sweere regelt verzekeringen voor particulieren en mkb-ondernemingen én heeft zich tevens gespecialiseerd in verzekeringspakketten voor agrarische ondernemingen. “We werken voor onze klanten”, benadrukt Koen, “niet voor een verzekeraar. Daarmee bedoel ik dat we een onafhankelijke verzekeringsadviseur zijn. We zitten aan geen enkele  verzekeringsmaatschappij vast. Zo kunnen we de beste polis voor onze klant samenstellen.” Naast verzekeringen geeft Sweere ook hypotheekadvies en creëren hun adviseurs met een persoonlijk financieel plan inzicht in toekomstige financiële ambities. Tevens is Sweere een full-service NVM-makelaarskantoor en agentschap van RegioBank. “En we zijn gecertificeerd pensioenadviseur”, vult Rini aan. “Wie als werkgever een collectieve pensioenregeling voor zijn personeel wil afsluiten, vindt bij ons antwoord op al zijn vragen. In Zundert starten we met verzekeringen- en hypotheekadvies”, geeft Koen aan. “Maar Oud-Gastel is niet het einde van de wereld. De andere adviseurs zijn binnen handbereik.”

Bedrijf in beweging Rini heeft inmiddels ruim 15 jaar geleden, samen met Peter Gijzen en Aart Lodders, het bedrijf van grondlegger Harry Sweere overgenomen. Koen kreeg het financiële dienstverleningsvirus van thuis uit mee. Zijn vader had een assurantiekantoor in Zundert. “Voordat ik bij mijn vader ging werken, heb ik al een jaar met Rini samengewerkt bij Sweere”, vertelt hij. “Sinds 2009 is Koen weer bij ons dienst”, vervolgt Rini, “en heeft hij de Zundertse markt goed voor ons verkend. Als bedrijf in beweging, vonden we dat Zundert een vestiging verdiende.” Sweere heeft inmiddels 17 ervaren werknemers in dienst en beschikt over de benodigde certificaten en keurmerken voor hun diensten. “Onze slogan is niet voor niets ‘vertrouwd zaken doen.”

SWEERE vof | Dorpsstraat 3, Oud-Gastel, T 0165 512851 | Vestiging Zundert: Bredaseweg 7, T 076 5971700 | info@sweere.nl | www.sweere.nl

TEKST MIEKE VAN MEER



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief