Afbeelding

Aannemersbedrijf van Agtmaal BV

Bedrijvig Nieuws

OUDENBOSCH - In het West-Brabantse Oudenbosch is al sinds 1933 Aannemersbedrijf van Agtmaal gevestigd. Ruim 80 jaar geleden ontstaan als klein timmerbedrijf en uitgegroeid tot een aannemersbedrijf met zo’n 80 personeelsleden die dagelijks werken aan de bouw en renovatie van onder andere woningen, scholen en bedrijfspanden.

De laatste jaren zijn aansprekende projecten opgeleverd zoals het Tivoliplein en het vernieuwde Markhavengebied te Oudenbosch, Don Bosco en Schoenmakershoek te Etten-Leur en de nieuwe woonwijk Bosselaar Zuid te Zevenbergen. Als onderdeel van het landelijke en internationaal opererende VolkerWessels concern een solide partner!

Woondag Halderberge Aannemersbedrijf van Agtmaal heeft diverse woningen en projecten in de eigen gemeente Halderberge in ontwikkeling en verkoop. Om deze onder de aandacht te brengen in de winterse sferen rondom de feestdagen organiseert zij op zaterdag 5 december een inloop bij Lunchroom het Proefplein aan het nieuwe Jezuïetenplein te Oudenbosch, direct tegenover de Basiliek. Vanaf hier kunt u onder andere de laatste appartementen aan het Jezuïetenplein bezichtigen en kunt u worden geïnformeerd over het project Markhaven te Oudenbosch, waar u al een eengezinswoning koopt vanaf € 167.500,- v.o.n.! Ook wordt een tipje van de sluier opgelicht van de plannen in Oud Gastel Noord, waar een achttiental woningen in diverse prijsklassen gaat worden gerealiseerd. U bent welkom op 5 december van 11.00u tot 13.00u bij Lunchroom Het Proefplein, Jezuïetenplein 1 te Oudenbosch, voor een winters hapje en drankje wordt gezorgd!

Aannemersbedrijf Van Agtmaal bv, Veilingweg 1, 4731 CW Oudenbosch



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief