Boeiende ledenbijeenkomst ‘Rabobank West-Brabant Noord draait door

Bedrijvig Nieuws

ETTEN-LEUR – Ruim 500 leden van Rabobank West-Brabant Noord bezochten donderdagavond 12 november de ledenbijeenkomst van de bank in de Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur. Presentatrice Astrid Joosten ontving naar het concept van een bekend televisieprogramma diverse gasten aan haar tafel. Na een verrassingsoptreden van meidengroep O’G3NE uit Fijnaart, werd de avond met een informele borrel afgesloten. Ieder jaar organiseert Rabobank West-Brabant Noord deze bijeenkomst om haar leden te ontmoeten en op grote lijnen bij te praten over het reilen en zeilen binnen de bank.

Stand van zaken In het anderhalf uur durende afwisselende programma gingen medewerkers, leden van de bank, lokale ondernemers en vertegenwoordigers van verenigingen en stichtingen in op diverse thema’s die spelen binnen de bank en in de regio. Directievoorzitter Johan Staes gaf samen met Jeroen Matthijssen, directeur Bedrijfsmanagement, een toelichting op de financiële resultaten en ontwikkelingen die zich op dit moment binnen de bank afspelen. Ger de Weert, directeur Particulieren, Ron Dujardin, wethouder bij de Gemeente Etten-Leur en Loek Storms van Heijblom Makelaardij vertelden over de actuele ontwikkelingen in de regionale woningmarkt en hoe zij hier samen op inspelen. Ledenraadslid Chris Prent, Jos Wielders van de Brede School Moerdijk en Ria Antens van Zorgboerderij De Meeshoeve spraken over de maatschappelijke betrokkenheid van de bank. Als laatste interviewde Astrid Joosten de directeur Bedrijven, Marco Goovers over de economische ontwikkelingen in de regio en Daniel Kandel over het Starterscentrum in Etten-Leur.

De leden reageerden enthousiast op het programma en het verrassingsoptreden van de meidengroep O’G3NE maakte de avond tot een ware belevenis.

FOTO MARC VERWIEL



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief