Afbeelding

Informatiebijeenkomst Samen Bouwen in Oudenbosch

Bedrijvig Nieuws

OUDENBOSCH – Altijd al zelf uw eigen (t)huis in Oudenbosch willen ontwikkelen en bouwen? Dan is dit uw kans! Aan het Groene Woud in Oudenbosch kunnen toekomstige bewoners collectief hun woning bouwen, waarbij zij zelf de regie hebben over het ontwerp van hun toekomstige woning. Om belangstellenden te informeren is er op woensdagavond 18 november a.s. een informatiebijeenkomst in samenwerking met Rabobank West-Brabant Noord.

Zelf de regie in handen Er is ruimte voor het bouwen van in totaal 8 woningen. "Er wordt gedacht aan een mix van twee-onder-een-kapwoning en patiowoningen die uitermate geschikt zijn voor medioren en senioren. Door gezamenlijk op te trekken kunnen toekomstige bewoners kosten besparen door bijvoorbeeld gezamenlijk in te kopen. Deze unieke manier van bouwen sluit ook prima aan bij de uitgangspunten van de Rabobank omtrent het hebben van 'een aandeel in elkaar'," vertelt Paul Verhoeven van Vastgoedregisseur.

Informatiebijeenkomst Samen bouwen in Oudenbosch is een initiatief van Stichting SIR-55 en Vastgoedregisseur. U kunt zich aanmelden via info@vastgoedregisseur.nl of telefonisch bij Stichting SIR-55 via 040-2423223. Na aanmelding ontvangt u een uitnodiging met de verdere details van de bijeenkomst.

Meer informatie: www.samenbouwen.inen www.facebook.com/SamenbouweninOudenbosch.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief