Afbeelding

Christiaan van Tilburg aan de slag als RE/MAX makelaar

Bedrijvig Nieuws

MOERSTRATEN - Christiaan van Tilburg is een man die de het directe contact met mensen van wezenlijk belang vindt. Dit tezamen met de klantgerichte instelling en ervaringen die Christiaan heeft opgedaan, hebben hem doen besluiten om als RE/MAX makelaar aan de slag te gaan.  

Christiaan werkt in de West-Brabant regio vanuit de Roosendaalse RE/MAX vestiging, maar heeft wel een eigen verzorgingsgebied. Dat focusgebied bestrijkt de kernen Oud Gastel/Stampersgat en Heerle/Moerstraten. Daarnaast besteedt hij veel aandacht en tijd aan de wijze waarop hij zich wil onderscheiden van anderen.

Slogan

“Ik ben de RE/MAX makelaar die voor U rent”, bevestigt van Tilburg als statement. “Ik werk graag proactief en benader mensen spontaan. Dat is overigens ook de filosofie van de van oorsprong uit de Verenigende Staten stammende makelaarsorganisatie. Daarbij wil ik vooral dat mensen het gevoel hebben dat ik me klantgericht opstel en niet pandgericht. Dat kun je onder meer bereiken door zorgen weg te nemen en het aanspreekpunt te zijn, niet alleen overdag, maar ook ’s avonds en in het weekend”. Hij benadrukt dat hij zich momenteel binnen zijn verzorgingsgebied aan het presenteren is. “Middels een voorstelbrief heb ik me inmiddels in Oud Gastel grotendeels al geïntroduceerd. De brief werd op korte termijn gevolgd door een persoonlijk gesprek”. Dit vormt de basis voor het opbouwen van een klantenkring. Vanuit de Roosendaalse vestiging kan van Christiaan van Tilburg rekenen op ondersteuning, evenals van de wereldwijde RE/MAX organisatie, op gebied van juridische, financiële en marketing zaken, zo die nodig mocht zijn. “En omdat ik aangeef voor mijn klanten te willen rennen, onderstreep ik dat ook in letterlijke zin”. Hij duidt daarmee op zijn deelname aan de Halve Marathon in Roosendaal van afgelopen week en de KIKA-loop die op 27 september in Moerstraten gehouden gaat worden”.

Zelfstandig ondernemerschap

“Bij RE/MAX makelaars ben je zelfstandig ondernemer”, vervolgt van Tilburg. “Door je volledig te richten op de wensen van de klant kun je niet alleen op korte maar ook op langere termijn succesvol zijn. Tenslotte willen mensen ook het gevoel hebben dat jij speciaal voor hen in de weer bent en dat de relatie die je opbouwt volledig gebaseerd is op vertrouwen. Pas dan kun je ook op termijn succesvol blijven”, voegt hij daaraan toe. Omdat de woningmarkt zich na een moeilijke tijd aan het herstellen is, liggen er ook meer kansen voor de zelfstandig ondernemer. Een herstellende markt geeft mensen meer vertrouwen in de toekomst. Christiaan heeft zijn keuze voor het zelfstandige makelaarschap bewust en weldoordacht genomen. “Er is niets zo mooi als het opbouwen van een relatie met de klant en er dan samen ook echt voor gaan. Dat contact en de dienstbaarheid maken het vak van makelaar tot een uitermate mooi beroep”. En dat sinds enige tijd de woningmarkt weer ècht aantrekt, biedt dat kansen voor de samenwerking tussen klant en makelaar. “Want een tevreden klant is voor mij ook een visitekaartje. Op die manier breidt een netwerk zich langzaam maar zeker uit en kan ik een wezenlijke rol spelen bij het hele proces, vanaf het eerste oriënterende gesprek, tot aan de daadwerkelijke aan- of verkoop van de woning”, besluit hij zijn kijk op zijn gemaakte keuze als RE/MAX WoonWens makelaar.

RE/MAX WoonWens Makelaars, Dunantstraat 2, 4701 GZ Roosendaal. Mobiel 06-24356380         Tel. 0165-520295    www.woonwensmakelaars.nl email: christiaanvantilburg@remax.nl

BIJDRAGE RENÉ BRUIJNINCX



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief