De Vrijwilligercentrale

algemeen

HALDERBERGE - De vrijwilligerscentrale heeft een groot aanbod van vrijwilligerswerk. Heeft u interesse? U bent van harte welkom op de vrijwilligerscentrale op dinsdagmiddag of donderdagochtend. U kunt ook een kijkje nemen op onze website www.vrijwilligerswerkhalderberge.nl Om een voorproefje te geven, hier een kleine greep uit ons vacatureaanbod.

Medewerker dagverzorging

Op woensdagochtend is het gezellig druk bij het pluspunt in Oud Gastel. Ouderen uit de omgeving komen naar het pluspunt om daar de dag door te brengen. Ze drinken koffie/thee, doen spelletjes, zijn bezig met handwerken of maken een wandeling door het dorp. We zoeken nog vrijwilligers die deze activiteiten mee willen begeleiden en de bezoekers extra aandacht kunnen geven.

Gastvrouw/heer Steunpunt de Mulder

Op donderdagochtend wordt er fanatiek gekaart in Steunpunt de Mulder. De bezoekers komen jokeren of rikken. We zoeken nog een gastheer/vrouw die de bezoekers wil ontvangen, begeleiden naar de tafel, wil zorgen voor de koffie en thee en de administratie waaronder de puntentelling wil bijhouden.

Medewerker Halderbergse Omroepstichting

Redactiemedewerkers, presentator, beleidsmedewerker, camaraman/vrouw, technicus en programmamaker. Allemaal vacante vacatures bij de omroepstichting, keuze genoeg dus. Heeft u altijd al iets willen doen voor radio of televisie? Dan is nu de mogelijkheid om echt iets te vinden wat aansluit bij uw mogelijkheden

Vrijwilliger HOOM

Een tandemtochtje in de omgeving maken, samen even naar de markt of een kopje koffie drinken. Zo maar wat voorbeelden van vrijwilligersvacatures bij HOOM. Wilt u ook vrijwilliger bij HOOM worden en zo iets kunnen betekenen voor de cliënten van HOOM die zelfstandig wonen, maar wel wat extra ondersteuning en gezelschap kunnen gebruiken. U kunt uw voorkeuren aangeven, wordt goed begeleid en het vrijwilligerswerk is flexibel, dus goed te combineren met u eigen agenda.

Informatie

Voor meer informatie over de vacatures kunt u terecht bij de Vrijwilligerscentrale, Polderstraat 2a, 4731 JH Oudenbosch. Tel. 0165-324409. U kunt ook zonder afspraak bij ons binnenlopen voor een informatief gesprek. Openingstijden: dinsdagmiddag 13.30 tot 15.30 uur en donderdagochtend 10.00 tot 12.00 uur. Al onze vacatures zijn ook te vinden op onze website www.vrijwilligerswerkhalderberge.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief