Open dag op de Meeshoeve

algemeen

OUD GASTEL - Op zondag 22 juni is het van 13.00 tot 17.00 uur Open Hof op Zorgboerderij de Meeshoeve gelegen aan de Strijpdreef 6 te Oud Gastel.

Op deze open dag komt Muzikaèl uit Hoeven een muzikaal optreden verzorgen om 13.30 uur en 15.00 uur. Ook dweilband “ Wor d’ut verschil” is van de partij en laten hun muziek horen om 14.15 uur en om 15.45 uur. Verder is er een expositie van schilderijen door Toos van Steen, zeker de moeite waard om te komen bewonderen. Natuurlijk is Surplus/Amarant aanwezig om uitleg te geven over de activiteiten op de zorgboerderij. Bakker Pieter Nagelkerke bakt weer brood in de eeuwenoude oven van het bakhuis, het ruikt dus weer heerlijk ouderwets naar versgebakken brood. Ook het oude woonhuis is een bezoekje waard, terwijl het orgel een gezellig deuntje laat horen. Enkele weken geleden is op de Meeshoeve het Meesmuseum geopend, u heeft nu de kans om ook daar een kijkje te nemen.

Ook nog tal van andere activiteiten waar onder het Rad van Fortuin met als prijzen natuurlijk de nog warme verse broden en voor de (klein)kinderen een ritje met de huifkar. De toegang is gratis.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief