Buitenspeeldag was succes in Bosschenhoofd

algemeen

BOSSCHENHOOFD - Op 11 juni was het nationale buitenspeeldag in heel Nederland, in vele steden en dorpen was er gelegenheid voor kinderen om lekker buiten te spelen.

Zo ook in Bosschenhoofd, voor het clubhuis van Allinone was de straat afgesloten en konden kinderen naar hartenlust meedoen aan verschillende spellen en activiteiten. Zo was er een luchtkussen, konden kinderen eendjes vissen, spijkerpoepen, sjoelen en nog veel meer. Tevens konden de kinderen meedoen met een raadspel, hoeveel spijkers zitten er in de glazen pot.

Het bleek erg lastig te zijn het juiste aantal te noemen maar Fleur Koevoets en Janneke Veeke zaten het dichts in de buurt en zij werden beloond met een prijsje. Als klap op de vuurpijl mochten de kinderen een auto beschilderen wat natuurlijk erg leuk was. Als de kinderen aan alle spellen hadden deelgenomen kon men zich uitleven in het bos voor het clubhuis. Hier kon men door de medewerking van een lokaal palletbedrijf zich helemaal uitleven met het bouwen van een eigen hut. Erg spannend voor veel kinderen en een gezellige afsluiting. De dag werd uiteindelijk bezocht door zo’n 50 kinderen uit de buurt, al met al een geslaagde buitenspeeldag.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief