Sinds 1965 KinderVakantieWerk Wouwse Plantage

algemeen

WOUWSE PLANTAGE - KinderVakantieWerk Wouwse Plantage krijgt in 2014 een goud randje, aangezien dit jaar voor de 50ste keer KinderVakantieWerk Wouwse Plantage wordt georganiseerd. Sinds 1965 organiseren jongeren uit Wouwse Plantage en omstreken een fantastische week in de zomervakantie voor kinderen van de basisschool uit Wouwse Plantage en omstreken.

Deze bijzondere gebeurtenis willen we niet zomaar voorbij laten gaan, zowel voor de kinderen niet, als voor de gehele gemeenschap. Daarom organiseren wij dit jaar naast de KinderVakantieWerk-week van 11 tot en met 15 augustus een Jubileumdag op zaterdag 9 augustus.

Tijdens de Jubileumdag zullen van 13.00 uur verschillende teams (bestaande uit 5 à 10 personen) het tegen elkaar opnemen tijdens een zeskamp. Na afloop van deze zeskamp wordt de BBQ aangestoken voor zowel de deelnemers als voor de toeschouwers. Voor deelname aan deze BBQ wordt een kleine bijdrage gevraagd. Aansluitend aan de BBQ zal deze feestelijke dag worden afgesloten met een feestavond. Deze gehele dag zal plaatsvinden bij RKVV Rimboe te Wouwse Plantage.

Ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan de zeskamp, stel dan je eigen team samen en geef je op! Wil je gewoon de teams komen aanmoedigen, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. Indien je wilt deelnemen aan de BBQ dan horen wij dit ook graag van je. Opgeven voor de zeskamp en de BBQ kan via een email te sturen naar: kvwwouwseplantage@live.nl. Opgeven kan tot en met zondag 3 augustus 2014.

In de KinderVakantieWerk-week, van maandag 11 augustus tot en met 15 augustus, zullen de kinderen enkele hoogtepunten van de afgelopen 50 jaar herbeleven. Elke dag zal er een ander thema uit het verleden centraal staan.

Kijk voor meer informatie op de facebookpagina van KinderVakantieWerk Wouwse Plantage. Zowel de Jubileumdag als de KinderVakantieWerk-Week zijn mede mogelijk gemaakt door het Coöperatiefonds Rabobank Roosendaal-Woensdrecht, Gemeente Roosendaal, Stichting Philip en het Bewonersplatform Wouwse Plantage.

Tot 9 augustus!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief