Schoonheidssalon ‘De Oase’ bestaat 10 jaar

Bedrijvig Nieuws

OUDENBOSCH- De 45-jarige Petra Mets, moeder van een dochter van 15 en een zoon van 13, is dit jaar 25 jaar schoonheidsspecialiste en 10 jaar eigenaresse van salon 'De Oase'. Reden voor een bescheiden feestje dus. "In november ga ik hier aandacht aan besteden door het verzorgen van enkele speciale workshops en het houden van een inloopdag," vertelt Petra.

DOOR JOHAN WAGENMAKERS

Petra is geboren en getogen in Moerkapelle (Zuid Holland) en heeft naast de opleiding tot schoonheidsspecialiste diverse cursussen zoals acné en make-up gevolgd. "Na mijn studie en opleidingen ben ik via een stage terecht gekomen bij de DA-drogisterij in Moerkapelle. Daar was ik verantwoordelijk voor de afdeling schoonheidsproducten en verzorging. Het voelde al snel als 'mijn eigen salon'. Ik was als het ware toen al een kleine zelfstandige binnen DA. Uiteindelijk ben ik bij DA Moerkapelle twaalf jaar werkzaam geweest, waarvan de laatste drie zelfs als bedrijfsleidster," aldus de vrolijke en goedlachse Petra. Door de werkzaamheden van haar toenmalige echtgenoot is ze in 1997 naar Oudenbosch verhuisd. "Vanwege mijn ervaring en contacten werd ik al snel gevraagd om bij DA Oudenbosch te komen werken. Na de geboorte van mijn kinderen ben ik daar gestopt en later voor mezelf begonnen," laat de schoonheidsspecialiste verder weten.

MicrodermabrasieNaast een 'gewone' schoonheidsbehandeling kun je bij 'De Oase' voor allerlei andere behandelingen terecht zoals anti-age, anti-acné, anti-stress en gezichtsmassage. "Maar tegenwoordig is microdermabrasie echt mijn kindje," aldus de gepassioneerde jubilaris. "Deze behandeling, in kuurverband, is puur gericht op het verbeteren van de huid. Microdermabrasie is de oplossing voor het verwijderen en verminderen van bijvoorbeeld huidoneffenheden, rimpels, littekens, pigmentvlekken en grove poriën. Na een intakegesprek volgt een analyse van de huid en bepalen we hoelang de kuur gaat duren en welke producten er toegepast moeten worden." Verder verzorgt 'De Oase' bruidsarrangementen, workshops en kun je er leuke en originele cadeau's en producten kopen. Deze worden tevens op feestelijke wijze ingepakt.

InloopdagVanwege het 10-jarig bestaan is er op vrijdag 1 november een twee uur durende workshop huidverzorging, met gratis deelname. Er is een huid-analyseapparaat, dat verder in de huid kijkt, aanwezig en iedere deelnemer krijgt een bijpassend advies. Op zaterdag 16 november is er een inloopdag. Onder het genot van een hapje en een drankje kan men rondkijken, informatie inwinnen, producten kopen en cadeaubonnen aanschaffen.

Petra Mets, Schoonheidssalon de Oase, Dr. Cuypersstraat 14, 4731 GA Oudenbosch, salondeoase@hotmail.com, www.schoonheidssalon-de-oase.com, 0165-320996, 06-12359223



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief