Afbeelding

Nieuwe start voor Mondzorgpraktijk Hoeven

Bedrijvig Nieuws

HOEVEN - Vijf jaar geleden opende Bahar van Breukelen de deuren van haar mondzorgpraktijk Hoeven in de Bovenstraat-Erf en bouwde zij in korte tijd een trouwe klantenkring op. Gedreven door haar wens om haar patiënten het beste te kunnen bieden, besloot zij te verhuizen naar De Hoge Akker 4, waar een pand staat met daarin verschillende praktijken op het gebied van verzorging en gezondheid. "Hier voel ik me op mijn plek", aldus de goedlachse Bahar.

DOOR ELS ROMMERS

Ziet u ook zo op tegen een bezoekje aan de tandarts? Menigeen wacht tot het echt niet langer kan en vaak is het dan te laat. Ook hier geldt de uitdrukking 'voorkomen is beter dan genezen'. Mondhygiëniste Bahar van Breukelen weet als geen ander de gevolgen van de verwaarlozing van het gebit. "Sommigen schamen zich voor een slecht gebit of een slechte adem en durven zich maar amper te laten zien, laat staan te lachen", legt Bahar uit. "Men voelt zich dan onzeker, maar dat is echt onnodig. Want samen met mijn patiënt los ik het probleem op. Ik kan dan ook niet genoeg het belang benadrukken van een goede mondverzorging. Dan worden die verplichte tandartsbezoekjes een stuk korter en een boel aangenamer!"

Schoon gebitBahar studeerde 10 jaar geleden af als mondhygiëniste en werd regelmatig bijgeschoold om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen, technieken en aanvullende (be-)handelingen. Zij begon haar carrière als praktijkdocente. "Op een gegeven moment wilde ik toch meer contact met patiënten", blikt Bahar terug. "Dat sociale aspect gecombineerd met mijn liefde voor het vak, deden me besluiten vijf jaar geleden een eigen praktijk te beginnen. Hier in mijn praktijk valt alles op zijn plaats. Ik vind het ontzettend fijn om de positieve effecten te zien op mijn patiënten als ze met een schoon en fris gebit de praktijk verlaten."

GebitsklachtenMondzorgpraktijk Hoeven is het adres voor mensen met gebitsklachten maar juist ook voor preventieve zorg. "Inderdaad", bevestigt Bahar. "Met of zonder verwijzing kan men bij mij terecht voor het verwijderen van tandsteen, voorlichting van de mondverzorging, tandvleesproblemen, bacteriologisch onderzoek, prothesereiniging en begeleiding van beugeldragers, zowel kinderen als volwassenen Afhankelijk van de zorgverzekering worden deze behandelingen helemaal of deels vergoed. Daarnaast doe ik op verzoek ook cosmetische en esthetische behandelingen. Een leuk voorbeeld daarvan is het kleine diamantje dat ik op een tand kan aanbrengen. Dat is momenteel erg modieus."

Zaterdag geopendEen groot voordeel van de praktijk van Bahar is dat zij ook op zaterdagochtend werkt. "Dat is fijn voor mensen met een drukke baan," begrijpt Bahar. "Dus daar houd ik dan ook graag rekening mee. Een afspraak maken kan via mijn website www.mzph.nl of via info@mzph.nl. En natuurlijk ben ik ook telefonisch te bereiken op 0165-505525. Graag verwelkom ik iedereen hier in het nieuwe pand aan de Hoge Akker."

Mondzorgpraktijk Hoeven, De Hoge Akker 4, 4741 TW Hoeven, 0165-505525



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief