Gratis wintercheck bij Autobedrijf De Goudvis

Bedrijvig Nieuws

BOSSCHENHOOFD - Toen de eigenaar van autobedrijf 't Vliegveld, gelegen tegenover vliegveld Seppe, met pensioen ging en zijn bedrijf verkocht, was dat voor Appie Baddou de uitgelezen gelegenheid om zijn bedrijf uit te breiden. Naast zijn autowasstraat in Bergen op Zoom, heeft hij nu volop ruimte voor de in- en verkoop van auto's en onderhoud- en reparatiewerkzaamheden. Een betrokken man aan het woord met liefde voor zijn vak, wat zich vertaalt in zijn werk…

DOOR ELS ROMMERS

"Als jonge knul sleutelde ik altijd al aan brommers. Geen verrassing dus dat ik de opleiding tot automonteur heb gevolgd. Toch ging ik niet gelijk als monteur aan de slag maar op een gegeven moment liep mijn hobby zo uit de hand dat ik besloot er mijn werk van te maken", legt Appie uit. Een keuze die eigenlijk voor de hand ligt, want in gesprek met deze vakman wordt al snel duidelijk dat hij in deze branche volledig op zijn plek zit.

KwaliteitZes jaar geleden begon Appie met Carwash De Goudvis in Bergen op Zoom. Later kwamen daar ook de in- en verkoop van auto's bij en reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Om zijn klanten beter te kunnen bedienen, was er behoefte aan meer ruimte en faciliteiten. "Hier in Bosschenhoofd heb ik een grote werkplaats en een brug tot mijn beschikking", toont Appie. "Bovendien zijn de bereikbaarheid en ligging van dit grote terrein ideaal. Ik beschik over de modernste apparatuur waardoor ik alle merken auto's kan onderhouden en repareren. Samen met mijn vaste monteur vorm ik een goed team en staan we garant voor kwaliteit. Ik wil mijn klanten namelijk graag terugzien, en dan niet met klachten maar juist omdat ze zo tevreden zijn. De goede naam die ik met zorg heb opgebouwd in Bergen op Zoom wil ik eer aandoen en daar is mij veel aan gelegen."

Gratis wintercheckBij autobedrijf De Goudvis is iedereen, naast reparatie en onderhoud, ook welkom voor APK-keuringen en bandenservice. "Goed onderhoud is belangrijk en wordt vaak onderschat", licht Appie toe. "Terwijl het juist de levensduur van je auto verlengt, maar nog belangrijker is dat je veilig en comfortabel van A naar B moet kunnen rijden. Daarom heb ik besloten om ter kennismaking de komende maand iedereen een gratis wintercheck te geven bij inlevering van deze advertentie. De auto wordt dan nagekeken op 10 punten. Ik geef altijd eerlijk advies en kijk met aandacht naar iedere auto. Op dezelfde manier ga ik om met de auto's die ik in- en verkoop. Ik sta achter de kwaliteit van iedere auto die ik verkoop en men kan rekenen op een goede service. Wie zich wil laten verrassen door ons mooie aanbod gebruikte auto's, nodig ik uit om een kijkje te komen nemen op ons terrein. De koffie staat klaar!"

Autobedrijf De Goudvis, Pastoor van Breugelstraat 166, 4744 RC, Bosschenhoofd, 0165-312938



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief