Afbeelding

Meer financiële armslag door Budgetcoaching4You

Bedrijvig Nieuws

OUDENBOSCH - Jessica Galle kwam in haar werk als administrateur zoveel mensen met financiële problemen tegen, dat zij besloot zich op te leiden tot budgetcoach. Nu de kredietcrisis steeds meer slachtoffers vergt en steeds meer mensen buiten hun schuld het hoofd niet meer boven water kunnen houden, is er steeds meer behoefte aan begeleiding. Jessica biedt zowel bedrijven als particulieren de helpende hand wanneer men het financiële overzicht kwijt is.

"Ik ben een mensen-mens", is het eerste dat Jessica opmerkt wanneer haar gevraagd wordt waarom ze budgetcoach is geworden. Daarnaast is Jessica op administratief gebied zeer ervaren. De combinatie van haar expertise en Jessica's sociale instelling maken haar tot een ideale budgetcoach. Want financiële problemen kunnen al snel leiden tot een sociaal isolement met alle schrijnende gevolgen van dien.

Schaamte"Zo merk ik vaak dat mensen die het traject van de wettelijke schuldsanering hebben doorlopen, tussen wal en schip raken", legt Jessica uit. "Maar niet alleen die groep. Gebleken is dat, bij vier van de vijf bedrijven, personeel kampt met ernstige financiële problemen. De stap om dan naar buiten te treden en openheid van zaken te geven is heel groot. Mensen schamen zich voor hun situatie. Onterecht overigens, want vaak liggen er redenen aan ten grondslag waar men niks aan kan doen. Denk aan een scheiding, ziekte of baanverlies. Er zijn gelukkig steeds meer bedrijven die het probleem onderkennen, dus raad ik iedereen altijd aan te informeren of de werkgever een regeling wil treffen voor de begeleidingskosten."

Samen"Maar niet alleen mensen of bedrijven met financiële problemen kunnen een beroep op mij doen. Ook geef ik advies wanneer men behoefte heeft aan meer stabiliteit en overzicht in de financiën. Men is zich vaak niet bewust van het uitgavepatroon en met een passende begeleiding, worden vaak de ogen geopend. Bovendien zijn er situaties waarin de partners budgettair niet op één lijn zitten en het hele gezin daaronder te lijden heeft. Ook dan kan budgetcoaching verlichting brengen. De samenwerking tussen mijn cliënten en mij is gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Vandaar mijn motto 'samen op weg naar de juiste oplossing'. Na een gratis vrijblijvend oriënterend consult, gaan we er, indien gewenst, samen tegenaan met een plan van aanpak. Wanneer alles op de rit is en er een gezonde financiële situatie is ontstaan, houd ik nog een jaar contact om zonodig bij te sturen of extra begeleiding te geven. De budgetcoaching is voor iedereen te betalen en zorgt er juist voor dat er meer financiële armslag komt. En dat is een hele zorg minder." Kijk voor meer informatie op www.budgetcoaching4you.nl.

Budgetcoaching4You, Postbus 265, 4730 AG Oudenbosch, 0165-761133 of 06-42822389



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief