Tante Sjaan organiseert een reünie

algemeen

HOEVEN - Jeanne Rengers is 85 jaar en geboren in Den Haag. Toen ze 3 maanden oud was verhuisden haar ouders naar Noordwijk. Daar heeft ze zo’n 16 jaar gewoond en is toen weer terug in Den Haag gaan wonen.

Daar leerde ze haar man Theo kennen. Daar zij geen kinderen hebben, ging zij vrijwilligerswerk doen. In de vakantie gingen ze met de tent naar diverse campings en kwamen zo ook terecht in Brabant op Camping Bosbad Hoeven. Vanaf 1963 zijn ze daar eigenlijk gebleven en begon ze daar met het organiseren van activiteiten zoals kaarten, zeskampen en voetballen. Maar liefst dertien elftallen met jongens en meisjes speelden onderlinge competitie. Vele dames kwamen uit Rotterdam en Den Haag, zodat zij bij GDS (nu Erasmus) een damesafdeling opzette. In 1974 werden ze zelfs kampioen. Inmiddels woont ze alweer zo’n negen jaar in Brabant en nog steeds organiseert ze diverse activiteiten. Aangezien de jaartjes al wel wat mee gaan tellen, wel op een iets lager pitje.

Aangezien de Camping Hoeven in 1963 officieel is geopend wordt er op 23 juni, op veler verzoek, een reünie georganiseerd. Stond u in de periode 1963-2000 op Bosbad Hoeven en vind u het leuk om nog eens lekker bij te kletsen, herinneringen op te halen en te genieten van oude foto’s en verhalen? Meld u dan aan voor de reünie. Inlichtingen kunt u verkrijgen bij Mw J. (Tante Sjaan) Rengers, 0165-324672 of via de website www.molecaten.nl/bosbadhoeven. Hier vindt u ook al informatie over het programma. U kunt zich ook al aanmelden via het formulier op de website. Mocht u nog leuke foto’s en/of filmpjes hebben, mail ze dan alvast naar reunie@bosbadhoeven.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief