Rechtstreekse promotie Hoeven 1

algemeen

HOEVEN - Met een 2-1 overwinning op Steenbergen promoveerde Hoeven 1 rechtstreeks naar de 3de klasse. Een geweldige prestatie voor onze Blauw Witters.

Een mooi cadeau voor de spelers Arthur Embregts en Danny de Bont, die hun laatste wedstrijd speelden. Zij werden voorafgaande aan de wedstrijd in het zonnetje gezet voor ieder 300 wedstrijden Hoeven 1.

Het was moeilijk voor Hoeven. De eerste helft zat de spanning er goed in. Hoeven kwam niet los. Het was Steenbergen die in de 20ste minuut de 0-1 maakte. De bal rolde knullig in de goal van Hoeven. Hoeven probeerde wel, maar het was te tam. Na rust een ander Hoeven. Al in de 2de minuut naar rust was het Martijn Hoefnagels die de gelijkmaker aantekende door de bal langs de keeper te plaatsen.

Hoeven ging op zoek naar de winst. De voorzetten van Niels Buijs waren scherper en gevaarlijker als in de eerste helft. Jurgen Pertijs, man van de match, kwam een paar keer goed op. Jerry Nelemans viel goed in, zo ook Jean Marie Frerichs en Erik de Pijper. Hoeven moest het punt koesteren, omdat FC Bergen achter stond. In de 70ste minuut maakte good old Ronald Buijsen de winnende treffer. Er leuk voor Ronald die de laatste wedstrijden was opgetrommeld en matchwinnaar werd.

Met de 2-1 blies de scheidsrechter af. Het was nog even wachten op de definitieve uitslag Lepelstraatse Boys-FC Bergen. FC Bergen bleek verloren te hebben. Dus groot feest bij Hoeven. Het feest was dubbel groot omdat Hoeven 2 zich wist te handhaven even als ons A1.

Hoeven is kampioen van het collectief geworden. Mede dankzij de medewerking van Hoeven 3-4-5 en ons A1 hebben we dit kunnen bereiken. Iedereen hartelijk dank. Ook de supporters en onze sponsors. We zien elkaar weer volgend seizoen.

Hoeven dames-Roosendaal DA3 3-2

Hoeven 6 speelt een beslissingswedstrijd voor het kampioenschap tegen Dosko 9. Het is een thuiswedstrijd op zaterdag 11 mei 15.00 uur of op zondag 12 mei 10.00 uur.