Yvonne Boot winnares Vlietloop

algemeen

OUDENBOSCH - Terwijl de ene helft van Nederland voor de buis zat, om de troonswisseling van Beatrix en Willem Alexander te volgen, en de andere helft van Nederland feest vierde in Amsterdam of eigen stad of dorp, werd in Oud Gastel traditiegetrouw weer de jaarlijkse Vlietloop georganiseerd.

Ook vanuit AVO '83 was er een aardige delegatie, die Koninginnedag sportief invulde. Er kon worden gekozen voor een afstand van 5 Engelse mijlen (dat is toch ruim 8 kilometer) of de wedstrijdafstand over 10 Engelse mijlen (ruim 16 kilometer). De wedstrijd telde tevens mee voor het West Brabant Loopcircuit.

Als allereerste loper van het hele veld kwam Rob Musters binnen. Hij wist de 5 Engelse mijlen af te leggen in 27 minuten en 39 seconden. Verder liepen mee op deze afstand: Kees Brasperring (53), Jan van Merrienboer (67), Ronald van Merienboer (70), Rien van Dongen (78), Ad Verstraten (79), Maartje van de Lindelo (7) en Corina Kriesels (25).

Bij de wedstrijd over 10 Engelse mijlen waren het vooral de dames die het goed deden. Yvonne Boot was de snelste dame in de categorie Dames senioren, Liset van Oosterhout presteerde hetzelfde bij de dames 45. Verder troffen we in de uitslag aan: Annette de Bot (4) en Mien Ossenblok (4).

Bij de heren een podiumplaats voor Ad Verheijen: 3e plaats bij de heren 45. Verder liepen mee: Sander van der Aarsen (7), Onno Amoureus (12), Arjan Lazaroms (11), Corne Caarsman (21), Peter Braspenning (22), Ad Verheijen (3), Emiel Kerstens (11), Mark van Merrienboer (15), Paul Romme (17), Guus Vermeulen (22), Adrie Baremans (6) en Toine Damen (18).

AVO '83 feliciteert alle lopers met het behaalde resultaat.

Op Hemelvaartsdag kan er meegelopen worden bij de volgende wedstrijd van het circuit in Standdaarbuiten.

Feest - AVO '83 bestaat 30 jaar

Op zaterdagavond 25 mei gaat worden gevierd, dat AVO '83 dit jaar 30 jaar bestaat. Het feest begint 's middags om 13.00 uur met een sport- en spelmiddag voor de jeugd bij TopShot in Oudenbosch, Baarlebossche 6. Deze spelmiddag duurt tot 17.00 uur. 's Avonds is het groot feest, ook bij TopShot in Oudenbosch. Deze feestavond begint om 20.00 uur, en zal doorgaan tot in de kleine uurtjes. Iedereen heeft inmiddels, als het goed is, een uitnodiging ontvangen. Vergeet niet om het aanmeldingsstrookje in te leveren.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief