DEVO 3 is kampioen

algemeen

BOSSCHENHOOFD - De kampioenswedstrijd tussen DEVO 3 en Roosendaal 6 was zondag 28 april.

In de heenwedstrijd werd Roosendaal met veel moeite verslagen met 2-3, maar zondag 28 april speelde DEVO 3 hun beste wedstrijd van het seizoen en zette Roosendaal 6 gemakkelijk op zij. Thuis werd het verdiend 7-1. Hierdoor is DEVO 3 ongeslagen kampioen met 174 doelpunten voor en 15 tegen. DEVO 3 gefeliciteerd met het kampioenschap. Op zondag 28 april kwam Rimboe 1 op bezoek, dat na de winterstop flink is terug gezakt in de ranglijst. Op 11 november stonden beide teams ook al tegen elkaar, toen werd het 1-1. DEVO heeft al vanaf december een opmars gekregen: 7x winst en 2 x verlies. Rond 14.30 uur mocht Tijn Snepvangers de aftrap verrichten. Tijn was gekozen tot pupil v.d. week. Daarna begonnen beide teams aan de 1e helft. DEVO had totaal geen moeite met Rimboe in de 1e helft. DEVO had 89% balbezit dat resulteerde in een verdiende 3-0 voorsprong met de rust. Dankzij doelpunten van 1-0 John Schenk (met het hoofd), 2-0 Patrick Koevoets en op slag van rust 3-0 van Mike van Dorst. Na zo'n 15 minuten pauze te hebben gehad kon er aan de 2e helft begonnen worden. Ook in de 2e helft kwam Rimboe totaal niet aan voetballen toe. DEVO zette Rimboe meteen onder druk. DEVO combineerde heel goed met elkaar. Dit resulteerde na 90 minuten spelen in een verdiende 7-0 overwinning op het slappe Rimboe. Doelpunten in de 2e helft kwamen van 2x Patrick Koevoets, Antony van Pinxteren en Suraj Ramkhelwan. In de 2e helft mochten nog 3 B-spelers invallen: Ferry van Peer, Thijs Brans en Tommie Melissen die prima zijn ingevallen. Ook een pluspunt is dat Gert-Jan Van Eekelen voor de 2e keer op rij de nul houdt. Zondag 5 mei een uitwedstrijd bij SVC, aanvang 14.30 uur.