Bewoners Kroonestede ‘On Tour’ met duo fiets

algemeen

HOEVEN - Op woensdag 24 april vond er bij Kroonestede, centrum voor wonen en zorg, het feestelijke duo fiets spektakel plaats. De prachtige fiets werd bij de vijfde verjaardag van het centrum, aangeboden door het personeel van Kroonestede, die een geldprijs hadden gewonnen met een innovatieopdracht.

De in gebruik name van de fiets werd een speciale gebeurtenis. Bewoners kregen de gelegenheid om zich in te schrijven voor de primeur. Vele belangstellenden kwamen naar restaurant het Hof om het fietsspektakel mee te maken. Een goedgevulde picknickmand werd achter op de fiets bevestigd en stond klaar voor de eerste rit. Natuurlijk was er speciaal voor deze gelegenheid ook gezorgd voor een gezellige muzikale omlijsting van het geheel. Door middel van een trekking door een bewoner werd de eerste fietser bepaald. De gelukkige winnaar stapte vol trots op de duo fiets om samen met een medewerker van Kroonestede de prachtige natuur in te gaan voor een mooie rit. Het plaatje werd compleet door de heerlijke zonnestralen die er voor zorgden dat de tussentijdse picknick met champagne, lekkere koeken en een fruitsalade een groot succes was. Ondertussen werd er door de belangstellenden in het Hof nog even door gefeest met koffie wat lekkers en gezellige muziek van de accordeonist.

Vanaf nu kunnen bewoners van Kroonestede de duo fiets reserveren, om samen met een familielid, vrijwilliger of medewerker als begeleider, een dagdeel er op uit te trekken.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief