KV Juliana wint en speelt zich bijna veilig

algemeen

OUDENBOSCH - Afgelopen zondag was het weer heerlijk toeven op ons veld aan de Hellestraat. In een overheerlijk lentezonnetje kwam Juliana sterk uit de startblokken en kwam binnen enkele minuten op een 4-0 voorsprong.

Na deze sterke openingsfase kwam Haarlem iets terug in te wedstrijd en wist ook nog een aantal kee rop gelijke hoogte te komen. In de loop van de 2e helft wist Juliana een gaatje te slaan, wat uiteindelijk genoeg was voor de overwinning. Door de winst is Juliana bijna zeker van lijfsbehoud in de 1e klasse.

Het 2e team had een zware dobber aan koploper Die Haghe 3 en kon helaas niet stunten.

Juliana 3 behaalde in de laatste minuut nog een punt tegen koploper Sporting Delta 6. Juliana 4 wist in een spannende wedstrijd Keep Fit te verslaan. Het werd uiteindelijk 12-11.

Bij de jeugd wisten Juliana C2 en F3 beiden hun wedstrijd te winnen. De overige ploegen verloren helaas.

Aanstaand weekend is er vanwege de meivakantie geen programma.

Uitslagen

Juliana 1 Haarlem 1 15-13

Juliana 2 Die Haghe 3 11-18

Juliana 3 Sporting Delta 6 11-11

Juliana 4 Keep Fit ’70 4 12-11

Juliana B2 DSO (K) B1 4-8

Juliana C2 Springfield C1 4-3

ODI (S) D1 Juliana D2 28-2

Good Luck E1 Juliana E1 5-2

DSO (K) F4 Juliana F3 2-3

Juliana F4 VIOS (W) F1 0-7

Overige activiteiten

Afgelopen dinsdag, was er weer het jaarlijkse Schoolkorfbaltoernooi bij KV Juliana. Het was erg gezellig en er werden mooie wedstrijden gespeeld. De uitslag staat volgende week in dit artikel.

De Kangoeroes zijn er nog op de volgende zaterdagen, altijd om 10 uur: 11 mei, 25 mei en 1 juni. Voor meer informatie kunt u terecht bij Sandra Dingenouts, of neem een kijkje op onze website.

Op Hemelvaartsdag is het weer zover, het Johan Heijnen Dubbelschiettoernooi. Er hebben zich al meer dan 70 koppels opgegeven! Wilt u nog mee doen? Geef u dan snel op via ac@kvjuliana.nl of via de lijst in het clubhuis!

Op 25 mei wordt er voor al de kinderen en ouders een Ouderwedstrijd georganiseerd. Vanaf 15.00 zullen de ouders tegen de kinderen gaan strijden om wie de beste is. Ook meedoen, samen met je vader en/of moeder? Geef je dan op via de lijst in het Clubhuis, of stuur een mail naar sarissavanalphen@hotmail.com

Op 15 juni organiseert de Activiteitencommissie een Jubileum-zeskamp op ons veld aan de Hellestraat, met aansluitend een Barbecue. Opgeven kan bij Wouter van Alphen, via ac@kvjuliana.nl of via de prikbordlijst in onze kantine.

Wilt u of uw zoon/dochter dit seizoen ook eens de mogelijkheid om met de korfbalsport kennis te maken? U weet dat wij een gezonde en sociale vereniging zijn met veel nevenactiviteiten! Voor meer informatie kunt u terecht bij het secretariaat: Marcia Bogers, tel 06-11056455. Uiteraard kunt u ons ook op internet vinden voor de laatste nieuwtjes.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief