Gezellige Fithockeydemo bij Hockeyclub Oudenbosch

algemeen

OUDENBOSCH - Afgelopen woensdagochtend is er in een schitterend voorjaarszonnetje een gezellige en goed bezochte Fithockey demonstratie gegeven.

Ongeveer 30 vijftig-plussers bezochten de demo. Een groot aantal, mede door een team Nordic Walkers van AVO en de Fithockeyers van Pelikaan. De eerste mensen hebben zich al opgegeven, dus er is al een team Fithockeyers bij MHCO! Volgende week start de eerste training onder leiding van Hans Janse, fysiotherapeut en spelend bij de veteranen van MHCO.

Fithockey is een nieuwe buitensport voor 50-plussers. Een ideale combinatie van gezond en gezellig met elkaar in de buitenlucht sporten. Het wordt gespeeld op een kunstgras veld met een zachte knots en een zachte bal. Het is geschikt voor senioren met en zonder hockey ervaring.We starten met een warming up, daarna worden er oefeningen gedaan. Na een partijtje sluiten we de training af met met een gezellig samenzijn onder genot van een kop koffie. Belangstellenden kunnen zich nog steeds aanmelden bij zonjee01@hotmail.com of bel 06-51054545



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief