Twee mannen uit Oudenbosch aangehouden na vechtpartij

  112 Meldingen

OUDENBOSCH - Twee mannen van 21 en 22 jaar zijn dinsdagmorgen in de Thorbeckestraat aangehouden na een melding van een vechtpartij.


De politie kreeg rond 05.00 uur ‘s ochtends enkele meldingen binnen dat er een aantal mensen aan het vechten waren. Omwonenden hoorden enkele knallen en zagen ook iemand met een stok lopen. Diverse politie-eenheden gingen richting Oudenbosch, maar troffen niemand meer aan.

Enkele uren later kwamen er twee mannen aangelopen, die verdacht worden bij dit incident betrokken te zijn geweest. De mannen, beiden afkomstig uit Oudenbosch, werden aangehouden waarna zij voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex zijn gebracht.

De politie onderzoekt de vechtpartij en heeft de omgeving in de Thorbeckestraat afgezet. Een medewerker van de afdeling forensische opsporing heeft een sporenonderzoek ingesteld. Verder is met een politiehond naar sporen gezocht. In een woning aan de Thorbeckestraat werd nog een onderzoek ingesteld.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief