Foto: Archief de Bode

Twee mannen buiten heterdaad aangehouden voor diefstal Green Eggs

  112 Meldingen

HOEVEN/ROOSENDAAL/STEENBERGEN - Een 37-jarige man uit Hoeven en een 24-jarige man uit Fijnaart zijn zaterdagmiddag 22 septemberdoor de politie aangehouden. Na overleg met de officier van Justitie werden zij buiten heterdaad aangehouden voor heling. Er wordt vermoed dat de mannen geprobeerd hebben gesloten barbecues te verkopen. 


De barbecues komen uit een bedrijfspand in Steenbergen. Daar werd in de nacht van donderdag op vrijdag 21 september ingebroken. De buit bestond uit meerdere Green Eggs. De barbecues werden op een verkoopsite te koop aangeboden. De eigenaar van het bedrijf had een afspraak gemaakt met één van de 'verkopers' en de politie hierover geïnformeerd. 

De 37-jarige verkoper uit Hoeven ontmoette de politie inplaats van een geïnteresseerde koper. Hij werd buiten heterdaad aangehouden. In de berging trof de politie de vijf Green Eggs aan. 

De tweede verdachte meldde zich later zelf op het politiebureau in Roosendaal. De man, een 24-jarige inwoner van Fijnaart, is ook buiten heterdaad aangehouden. De politie onderzoekt wat precies de rol van de twee bij de diefstal / heling van de barbecues is geweest. Ze zitten om die reden nog vast.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief