Kerstconcert in Protestantse kerk

  112 Meldingen

OUDENBOSCH - Hoklavier en het Protestants Kerkkoor Oudenbosch verzorgen zondag 10 december om 14.30 uur een kerstconcert in de Protestantse Kerk aan de Fenkelstraat 24 in Oudenbosch.


Blazersensemble Hoklavier uit Oudenbosch is een ensemble met onder meer hobo, dwarsfluit, klarinet, hoorn, fagot en baritonsaxofoon en wordt op piano begeleid. Het geheel staat onder leiding van dirigent Jan Roovers uit Roosendaal.
Op het programma staat stemmige Kerstmuziek, onder meer het bekende Christmas Concerto van Corelli, het overbekende Cantique de Noël, de kerstsonatine van Louis van Dijk, Feliz Navidad van José Feliciano en nog meer bekende kerstmelodieën.
Tevens wordt een deel van het programma verzorgd door het Protestants Kerkkoor Oudenbosch, onder leiding van Ger Blok. Dit koor brengt sfeervolle kerstmelodieën, zoals “ In de nacht gekomen” en Adoremus te Christe, ten gehore, waarbij ook organist Peter van ‘t Hof een muzikale bijdrage levert. Het Veni Jesu en Lead me, Lord zal het koor samen met Hoklavier uitvoeren. Om dit kerstconcert extra glans te geven wordt het interieur van de kerk feeëriek verlicht. U bent van harte welkom en de entree is gratis.

l

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief