Sfeervol kerstconcert KBO-Brabant in Hoeven

  112 Meldingen

HOEVEN - Het is weer december en dat betekent dat de dagen korter worden. Buiten is het koud. De kerstperiode staat weer voor de deur. Het is een tijd die traditiegetrouw in het teken staat van samenzijn en samen vieren. KBO-Brabant nodigt u daarom graag uit voor een sfeervol kerstconcert op 14 december bij conferentiecentrum Bovendonk in Hoeven. De muzikale invullling wordt onder andere verzorgd door het gemengd koor Vox Populi.


Voor wie?
Het concert is gratis toegankelijk voor leden en niet-leden. Wel wordt er na afloop een donatie verwacht voor de muzikanten. Koffie en thee zijn voor eigen rekening. Aanmelden kan via onze website: www.kbo-brabant.nl.

Waar en wanneer?
Kerstconcert Hoeven: donderdag 14 december, Conferentiecentrum Bovendonk, Hofstraat 8, 4741 AK Hoeven. Ontvangst: 13.30 uur. Start programma: 14.00 uur. Einde: 16.15 uur.
Wij hopen u te mogen ontmoeten bij dit bijzondere kerstconcert om zo samen de kerstperiode in te luiden.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief