Foto: C.Buijs

Vox Populi geeft Kerstconcert

  112 Meldingen

STAMPERSGAT - Samen met het Roosendaals Salon Orkest verzorgt Vox Populi een kerstconcert op zaterdagavond 16 december. We willen om 19.30 uur starten. U bent welkom vanaf 19.00 uur. In zaal Geerts in Stampersgat, onze repetitie locatie. We gaan we een mooie avond voor u verzorgen.


Onze lady speaker Regine Hermus zal de avond leiden met uitleg over de diverse nummers. Verder is de toegang gratis. Het Roosendaals Salon Orkest bestaat uit drie violen, een cello en een piano. De violisten zijn Lisa Heijkoop, Marjan van Nieuwenhuizen en Bets Mortiers. Op cello speelt Desiree Jansen en op piano Cees van Oudheusden. Het orkest heeft gekozen voor variatie. Zij spelen o.a. "Wien du Stadt meiner Traume "en "Gloria in excelsis Deo". Verder nog vier nummers met het bekende "Merry Christmas ". Vox Populi kiest ook voor variatie in de genres. Dit doen wij altijd om voor iedereen wat wils te bieden. Voor de zangers en zangeressen is dit ook veel leuker. Het zullen niet uitsluitend kerstnummers zijn maar wel met eenzelfde sfeer. We hopen u te ontmoeten op deze mooie avond en wensen u daarbij veel luister genot.

l

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief